Зареждане

Майкъл Пейдж е готов за битка с Конър Макгрегър

Майкъл Пейдж е готов за битка с Конър Макгрегър
Публикувано на: Май 2, 2024 в 02:00 ч
Майкъл „Венъм“ Пейдж говори за потенциален дуел срещу ирландската суперзвезда Конър Макгрегър. "MVP" има желание да участва в тази битка, но има определени условия.

Пейдж успешно избухна на сцената на най-голямата ММА федерация в света, след като доминира над известен опонент в лицето на Кевин Холанд. Двамата се биха на събитието UFC 299 през март във Флорида. Сега 37-годишният Пейдж разчита на зрелищни битки, които ще го изкачат нагоре в класацията и ще го доближат до целта му – да стане шампион на UFC.

"Венъм" се бие в полусредна категория, а двубоят от пет рунда между Макгрегър и Майкъл Чандлър, насрочен за 29 юни на UFC 303 , е планиран за тази категория. Пейдж е готов да се бие с Конър, но ако той се представи добре срещу Чандлър. Що се отнася до следващата му битка, "Venom" е готов да се бие на UFC 304 в Англия, но липсват желаещи противници:

"Винаги съм заинтересован да се състезавам на високо ниво. Не се интересувам да се бия с Конър само за да имам името му в статистиката си. Не чувствам нужда да доказвам своята стойност по този начин. Ако той покаже добрата си страна срещу Чандлър, тогава бихме могли да проведем добра, трудна битка. Обичам да се изправям пред трудни предизвикателства и да ги преодолявам.

Ако се справи зле, ще има много бойци, които ще се опитат да се бият с него само за да могат да кажат, че са победили Макгрегър. Аз не мисля така и не съм такъв тип боец. Чувствам се свеж след последния двубой и бих искал да се бия. Определено съм подходящ за това събитие във Великобритания. Трябва да видим кой е готов за мен. Изглежда, че всички изведнъж получават контузия. Опитваме се да намерим съперник, но никой не е готов.", сподели Пейдж.

Искате ли такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес