Зареждане

Джамал Хил: Хърб Дийн има вина за загубата от Алекс Перейра

Джамал Хил: Хърб Дийн има вина за загубата от Алекс Перейра
Публикувано на: Април 28, 2024 в 12:00 ч
Изминаха почти две седмици от събитието UFC 300, но победеният претендент в главното събитие едва сега си спомни кой е виновен за загубата му. Според Джамал Хил очевидният виновник е известният съдия Хърб Дийн, за когото се твърди, че не си е свършил работата.

Хил се би с Алекс Перейра за титлата в полутежка категория, но загуби с нокаут в първия рунд. Съдбовният момент бе предшестван от емблематична сцена, която още дълго ще гледаме в клипове. Перейра получи ритник в слабините, но не му пукаше за прекъсването, което Дийн искаше да направи. 

Алекс избута рефера и продължи да се бие, след което нокаутира американеца. Точно този момент е разконцентрирал Джамал, който обвинява рефера, че не си е свършил работата:

„Знам, че трябва да се защитавам всяка секунда, когато съм в клетката. Но също така уважавам рефера и спирам, преди той да застане между нас. Алекс обаче продължи и скъси дистанцията. Той го направи хладнокръвно, като избута рефера и след това беше близо до мен. Беше грубо от негова страна, но трябваше да се защитавам по-добре.

 Хърб обаче можеше да се справи по-добре и да поднови мача по-добре. Върнах се към тренировъчния процес веднага след мача. Не искам да губя нито минута и е безсмислено да се връщам във форма, когато вече съм в нея. Победа над Халил ще ме върне обратно и ще ми позволи реванш с Перейра. 

Знам какво беше последния път и вярвам, че съм способен да направя много по-добър мач с него. Не става дума за титлата, просто го искам, защото зад него има наистина интересна история.“, сподели Хил.

"Sweet Dreams" иска да се бие възможно най-скоро и заради това прие битка на UFC 303, където ще се изправи срещу своя сънародник Халил Раунтри.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес