Зареждане

Перейра: Не знам дали моята кариера е по-добра от тази на Адесаня

Перейра: Не знам дали моята кариера е по-добра от тази на Адесаня
Публикувано на: Април 30, 2024 в 12:00 ч
Алекс Перейра няма да сравнява кариерата си с тази на Израел Адесаня.

Бразилецът смята, че най-важното е колко хора вдъхновява с постиженията си на ринга и в клетката. Алекс Перейра е настоящият шампион на UFC в полутежка категория, който също беше шампион на организацията в средна категория. В последната си битка бразилецът победи Джамал Хил и защити титлата си.

"Po Atan" се е изправял в миналото срещу Израел Адесаня, с когото често е сравняван. На въпрос дали постиженията му в октагона са по-големи от тези на Адесаня, Перейра не скри, че това не е негов приоритет. 36-годишният Перейра (10-2 MMA), освен големите успехи в октагона на UFC, спечели и шампионски колани на ринга в GLORY.  

Алекс има 3 победи над Адесаня, който успя да го победи само веднъж. Ето какво сподели Перейра за своята кариера и тази на Адесаня:

"Честно казано, не знам. Трябва да поставим някакви критерии. Израел Адесаня защити титлата си в средна категория няколко пъти, но аз не можах да го направя. Има обаче неща, които аз направих, а той не. Аз спечелих шампионския пояс в полутежка категория. 

Адесаня не успя да го направи. Не се тревожа за това, защото няма значение, няма значение. Важното е какво правите и как вдъхновявате другите. Мисля, че се справям много добре в този аспект.", сподели Перейра.

Кой от двамата има по-добра кариера ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес