Зареждане

Деметриъс Джонсън иска да се боксира с Мани Пакиао

Деметриъс Джонсън иска да се боксира с Мани Пакиао
Публикувано на: Май 2, 2024 в 02:00 ч
ММА легендата Деметриъс Джонсън би искал да се изправи срещу боксовата легенда Мани Пакиао. "Mighty Mouse" иска да се пробва в бокса, за да види как ще се представи. Това не е изненадващо, защото "DJ" винаги се е оплаквал от ниските заплати в ММА. Сега той видя как ММА бойците печелят милиони в бокса и иска да ги последва.

Джонсън е настоящият шампион на ONE Championship. Деметриъс в момента участва в състезания по бразилско джиу-джицу и продължава своето приключение в бойните изкуства. Той е жива легенда на UFC, където успя да защити титлата си цели 11 пъти. Сега в канала си в YouTube Джонсън призна, че би искал да опита силите си на боксовия ринг.  

"Mighty Mouse" се интересува от битка с легендарния Мани Пакиао.

"Вчера гледах няколко видеоклипа на Канело Алварес и неговия бокс. Бях много впечатлен, изглеждаше наистина добре. Отидох на тренировка по джиу-джицу, прибрах се и казах на жена ми, че искам да пробвам в бокса. Тази година ставам на 38 години. Идва момент в живота на един спортист, когато трябва да спреш. Подготвям се за следващото състезание по джиу-джицу. 

Когато тялото ми е готово за тренировъчния лагер, бих искал да се бия на боксовия ринг. Битката обаче трябва да е срещу правилния съперник. Ако беше Мани Пакиао, майната му, ще участвам в тази битка. Не искам да се бия с друг ММА боец. Бих искал да се бия с боксова легенда.", каза Джонсън.

Ще успее ли Джонсън да пожъне успех в бокса ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес