Зареждане

Даниел Кормие иска Махачев срещу Поарие: UFC могат само да спечелят

Даниел Кормие иска Махачев срещу Поарие: UFC могат само да спечелят
Публикувано на: Март 27, 2024 в 06:47 ч
Коментаторът на UFC Даниел Кормие смята, че двубоят между Ислам Махачев и Дъстин Поарие е ситуация, в която всички страни печелят.

По-рано този месец "The Diamond" се завърна на UFC 299 срещу Беноа Сен-Дени. Въпреки че влезе в двубоя като голям аутсайдер, Дъстин Поарие жестоко нокаутира "God of War" във втория рунд. Битката беше първата за бившия временен шампион, след като беше победен от Джъстин Геджи миналото лято.

След победата Дъстин Поарие се включи в социалните мрежи, за да поиска двубой с Ислам Махачев. Изненадващо шампионът на UFC в лека категория прие поканата и определи дата за състезанието през юни. По-късно Махачев призна, че не е напълно развълнуван от битката с Поарие, но иска да бъде активен.

Бившият му съотборник Даниел Кормие обаче е голям фен на потенциалния двубой. Говорейки в своя канал в YouTube, "DC" похвали потенциалната битка между Дъстин Поарие и Ислам Махачев. В неговите очи UFC двубоят в лека категория е рядко срещана ситуация, от която промоутърът не губи. Особено по отношение на боксофисния интерес към двамата мъже.

Даниел Кормие обясни, че Дъстин Поарие е голямо име и изключително забавен боец. Или "The Diamond" най-накрая ще осъществи мечтата си да стане шампион на UFC, или Ислам Махачев ще спечели най-голямата победа в кариерата си. И в двата случая това е победа за организацията. В очите на Кормие двубоят трябва да бъде насрочен възможно най-скоро.

"Това е ситуация, в която няма загуба за UFC." Даниел Кормие заяви в своя канал в YouTube. "Ислам иска да се бие, така че мисля, че трябва да се опитат да направят това възможно най-скоро. Това ще е яко. За Дъстин Поарие това е огромен шанс. За Ислам Махачев - още един бивш шампион, който може да сложиш под пояса си.

Харесва ми този двубой, трябва да го организират точно сега. Правете го. Махачев срещу Поарие. Това ще бъде огромна битка.

Това наистина ще бъде най-голямата битка, която Ислам Махачев някога е водил", заяви Даниел Кормие. "От гледна точка на боксофиса."

Какво мислите за тези коментари на коментатора на UFC Даниел Кормие? Искате ли да видите мача между Ислам Махачев и Дъстин Поарие?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес