Зареждане

Уудли: Знаех, че ще загубя от Пол, но се бих заради парите

Уудли: Знаех, че ще загубя от Пол, но се бих заради парите
Публикувано на: Април 28, 2024 в 02:00 ч
Тайрън Уудли е бивш шампион на UFC, който обаче не знаеше как да управлява финанси и така се случи, че се оказа практически разорен. Но тогава се появи предложението за боксов мач с Джейк Пол.

"Избраният" е бившият шампион на UFC в полусредна категория и тъй като се би в много битки за титлата, той не можеше да се оплаче от заплатата си дори в UFC. Все пак трябва да се отбележи, че това, което отиде в сметката му, също бързо го напусна.

Спасението, макар и малко неочаквано, дойде от ютубъра Джейк Пол, който предложи на ветерана от UFC две битки в бокса. Двамата бойци направиха абсолютно брилянтни реклами, правейки враждата им да изглежда истинска. И новите пари продължаваха да се трупат

Именно парите са били причината Уудли да приеме тази битка. Той осъзнавал, че няма голям шанс за победа, но приел, защото има нужда от пари:

„Това всъщност беше основната причина да вляза срещу Джейк. С помощта на Божията воля предложението дойде точно когато имах най-голяма нужда от него. Инвестирах парите от UFC в собствените си проекти, коли и семейство, така че на практика не ми остана нищо. В допълнение, друга битка в UFC вече не се виждаше за мен, така че боксът беше добро развлечение, въпреки че подозирах, че Джейк е тренирал и че вярва в победата си.

Знам, че мога да победя Джейк, но също така знам, че ММА и боксът са два различни спорта. Боксът има много ограничения и различни правила. Освен това съперникът ми е с различно тегло от мен, има по-дълги ръце, по-млад е. Вярвам, че го победих в този първи мач, но влязох в него, знаейки, че определено не трябва да спечеля. От първия момент ми беше ясно, че Джейк избира само опоненти, които може да победи. Това не предвещаваше нищо добро за мен.“, призна Уудли.

Битките между двамата се случиха през 2021 година. Пол спечели първата битка с решение, а втората с нокаут.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес