Зареждане

Царукян към Махачев: Ти кога си се бил 2 пъти в 6 седмици ?

Царукян към Махачев: Ти кога си се бил 2 пъти в 6 седмици ?
Публикувано на: Април 26, 2024 в 14:00 ч
Арман Царукян, претендент номер 1 в лека категория на UFC, отговори на скорошните обвинения на Ислам Махачев. Арменецът вярва, че шампионът е искал да се бие с него на UFC 302, защото ще има малко време да се подготви за битката. Царукян успя да победи Чарлз Оливейра на UFC 300, което се проведе по-рано този месец в Лас Вегас. 

Веднага след галавечерта UFC му предложиха шанс за титлата срещу дагестанеца. Царукян отказа и така позволи на Дъстин Порие да го изпревари. Махачев критикува решението на Царукян и го обвини, че вече 3-4 пъти отказва реванш. Преди няколко години Арман влезе в UFC и прие битка с кратко предизвестие срещу дагестанеца.

Царукян затрудни Махачев, но все пак загуби с решение. Много неща се промениха оттогава и Царукян не смята да прави грешката от дебютната си битка. Той иска достатъчно време, за да се подготви максимално за своя втори шанс срещу Махачев:

"Това просто не отговаря на истината. Истината е, че Махачев иска да се бием с кратко предизвестие, за да получи допълнително предимство. Това обаче няма да се случи втори път. Махачев, кога за последно си се бил 2 пъти в 6 седмици ?", написа Царукян.

Ще може ли Царукян да бие Махачев във втората им битка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес