Зареждане

Андрю Тейт иска справедливост за свещеника Мар Мари Емануел

Андрю Тейт иска справедливост за свещеника Мар Мари Емануел
Публикувано на: Април 18, 2024 в 02:00 ч
Преди няколко дни в Австралия беше намушкан 66-годишният близкоизточен епископ Мар Мари Емануел. В социалните мрежи се появиха клипове, които показват как Мари Емануел говори в църквата, след което млад мъж се приближава към него и го атакува с нож.

Мари Емануел стана хит в социалните мрежи със своите пламенни критики към ЛГБТ, ваксинациите срещу COVID и президента на САЩ Джо Байдън, който подкрепя правата на гейовете. Нещо повече, той също е критикувал либералното християнство.

Причината зад атаката остава неясна, но младият мъж го напада с викове "Аллах е най-велик". Това нападение вбеси християните в Австралия, които излязоха по улиците, за да търсят справедливост. Андрю Тейт следи темата и реши да каже своя коментар в социалните мрежи.

Бившата кикбокс звезда се радва, че най-накрая християните се ядосаха. Тейт иска строго наказание за този, който атакува свещеника:

"Най-накрая християните се ядосаха. Не знам защо ви отне толкова дълго, за да се ядосате. Може и да съм мюсюлманин, но се радвам, че най-накрая християните се ядосаха. Толкова дълго давахте другата буза, но вече няма друга буза, която да дадете. Няма държава, ако няма мъже, които не се ядосват и не искат да я бранят. Няма религия и дом, ако няма мъжки гняв. За първи път от доста време виждаме християните да се ядосат за нещо. 

Причината вашата религия да се проваля, е защото вие станахте за смях с тази толерантност и даването да другата буза. Хората по цял свят ви се присмиват. Мислят ви за слабаци. Радвам се наи-накрая да видя как християните се ядосаха за нещо. Трябва да има момент, в който хората да кажат - не!  Докарахме се в това положение, защото приемахме всичко. Не те прави добър човек това, че позволяваш на някого да чука жена ти. 

Това лайно, което се опита да убие епископа трябва да получи възможно най-сурово наказание. Той няма да получи това наказание в затворите в Австралия. Там ще живее по-добре, отлкотото много хора по света. Това лайно заслужава око за око, както казва Библията. За първи път християните се надигат. Всички проблеми в Запада се дължат на липсата на вяра. Имаме нужда от повече Бог, а не от по-малко Бог. Искат да противопоставят християни и мюсюлмани, но не става въпрос за противопоставяне. 

Имаме нужда от повече хора, които да се застъпят за Бог и да се борят за Бог. Атеистите прокарват идеите, които провалят обществото. Те искат да развалят семействата и да отровят децата. Нямам проблем с християните и се радвам да видя как най-накрая отстояват себе си. Моля се лайното да си получи заслуженото.", сподели Тейт.

Прав ли е Тейт ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес