Зареждане

Арестуваха отново Андрю Тейт в Румъния

Арестуваха отново Андрю Тейт в Румъния
Публикувано на: Март 13, 2024 в 07:23 ч
Противоречивият кикбоксьор Андрю Тейт отново е бил арестуван тази сутрин в Румъния.

Популярният инфлуенсър, известен от феновете в интернет като "Top G", набра огромна популярност през последните няколко години. За много фенове на бойните спортове Андрю Тейт може би е познат от времето, когато е бил кикбоксьор. Той печели златото на Enfusion и дори нокаутира бъдещия боец на UFC Люк Барнат в аматьорски ММА двубой.

Въпреки това Андрю Тейт не е много известен със своите бойни способности. Вместо това той се е превърнал в популярен онлайн инфлуенсър, известен с противоречивите си изказвания. В края на 2022 г. Тейт попадна под още по-голям обстрел, тъй като беше арестуван за трафик на хора в приемната си родина Румъния. След няколко месеца в полицейския арест той е освободен.

Откакто излезе от затвора през март миналата година, Андрю Тейт се върна към нормалното си поведение. Сега обаче кикбоксьорът се е забъркал в още повече проблеми със закона. По-рано днес Тейт беше арестуван в Румъния във връзка с британска заповед за арест по подозрения в сексуално насилие, извършено в периода 2012-2015 г. През 2019 г. Обединеното кралство преди това отказа да повдигне обвинения срещу инфлуенсъра за подобни твърдения.

В рамките на няколко часа Андрю Тейт беше освободен и той бързо се появи в интервю, в което отрече обвиненията. Според няколко доклада колегата инфлуенсър Адин Рос уж е изиграл роля в ареста на кикбоксьора. Стриймърът  заяви по-рано тази седмица, че Тейт е планирал да напусне Румъния, вероятно завинаги.

Поради условията на домашния арест обаче той не е могъл да напусне страната. Врезултат на това Тейт, заедно с брат си Тристиан, бяха арестувани.

"Ще завършим този съдебен процес." Андрю Тейт заяви в интервю след ареста си. "Не мисля, че много от вас в медиите разбраха колко невинни бяхме в началото на това. Казахме на всички, че сме невинни, и знаем, че всички казват това.

Много сме заинтересовани да завършим румънския съдебен процес. Както брат ми съвсем правилно отбеляза, сега, когато Обединеното кралство видя, че ще бъдем признати за невинни в Румъния, реши да се опита да въоръжи румънските съдилища. За да ни върнат в затвора, и това се провали. Правосъдието възтържествува за нас тази вечер, което е фантастично."

Въпреки че Андрю Тейт е арестуван по заповед на Обединеното кралство, той вероятно няма да бъде изправен пред съда по обвиненията преди приключването на първия съдебен процес. Що се отнася до бойната му кариера, инфлуенсърът е свързван с боксов мач с Джейк Пол през 2022 г. След проблемите със закона обаче бойната му кариера е спряна.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес