Зареждане

Официално: Багата подписа с PFL! Дебютира срещу руснак през април

Официално: Багата подписа с PFL! Дебютира срещу руснак през април
Публикувано на: Март 26, 2024 в 22:38 ч
Благой Иванов - Багата е най-новото попълнение на PFL.

Българската ММА звезда ще дебютира срещу Сергей Билостений на 4-ти април. Двамата ще се срещнат в картата на събитието PFL 1, което ще се проведе в Сан Антонио, Тексас. Иванов се завръща в ММА, след като беше освободен от UFC през лятото на миналата година. Той беше освободен, след като записа 2 поредни загуби.

Багата е с рекорд 19-6-1 в ММА. В своята последна битка той загуби от Александър Романов през юли 2023 година. Иванов печели само 1 от последните си 5 битки в ММА. Той приключва 12 от срещите си и не е губил с нокаут в кариерата си. Благой записа 3 победи и 5 загуби в UFC.

Той е бивш шампион в тежка категория на WSOF, които се преименуваха на PFL преди няколко години. Реално нашият боец се връща там, където беше шампион и защити златото си 4 поредни пъти. През 2017 година Багата се би за PFL и записа победа над Кайо Аленкар. Тази победа му донесе договор с UFC.

Билостений e с рекорд 11-3 в ММА. В своята последна битка той победи Касим Арас през септември 2023 година. Това ще бъде негов дебют в PFL. Сергей печели 8 пъти с нокаут, а 2-те му загуби са след събмишън и 1 с дисквалификация. Той губи само 1 от последните си 7 битки в ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес