Зареждане

Гегард Мусаси: PFL ме игнорират! Искам да ми намалят заплатата!

Гегард Мусаси: PFL ме игнорират! Искам да ми намалят заплатата!
Публикувано на: Април 18, 2024 в 20:00 ч
Гегард Мусаси отрече слуховете, че е пенсиониран.

Следващия месец ще отбележи 1 година от последната битка на Мусаси. През май 2023 година той загуби от Фабиан Едуардс в елиминатор за титлата в средна категория на Bellator. Това беше втората му поредна загуба за Bellator. От няколко месеца PLF притежава Bellator и явно неглижира някои бойци.

За съжаление на 38-годишната легенда, Мусаси не получава никакви предложения от новия си работодател, Професионалната бойна лига (PFL). Гегард твърди, че организацията го притиска да си намали заплатата, но той не планира да го направи.

„Тренирах по малко, защото не получавам никакви новини от PFL или Bellator. Хората всъщност мислят, че съм пенсиониран. Чакам битка. Имам договор с тях, но имам чувството, че те не се чувстват задължени към договора. Знаех, че ще има продажда, след която нямаме комуникация. Опитахме се да се свържем с PFL, за да получим повече информация какво се случва. Но имам чувството, че ни пренебрегват. 

Имат чувството, че ми плащат твърде много. Защо да се съгласявам на по-малко пари ? Те не искат да ми дават битките. Те са ми длъжници.  Няма никакви усилия от тяхна страна. Проблемът е, че моят мениджър се опита да се свърже с тях и те дори не отговарят. Хората си мислят, че съм пенсионер. Те се опитват да бъдат организация номер 2 в света, но мисля, че поне това, което могат да направят, е да ми кажат какви са плановете им с мен. 

Знам правата си с това, което е в договора. Чакам да отговорят и да ми дадат бой. Това е моят начин поне да им изпратя съобщение, защото е трудно да ги намеря по телефона. Трябва да отида в медиите. Това е като UFC да уволни бойци, а те да разберат онлайн. Трябва да общувам чрез медиите с тях. Това е лудост. UFC ми даваха битки през няколко месеца, но плащаха малко. Сега PFL дори не ми дават битка. Те дори не говорят с нас. Държат се като някое бившо гадже.", сподели Мусаси.

Мусаси е с рекорд 49-9-2 в ММА и е бивш шампион на Bellator.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес