Зареждане

Кормие в шок! Как Перейра гази всички, след като не може да се бори?

Кормие в шок! Как Перейра гази всички, след като не може да се бори?
Публикувано на: Април 17, 2024 в 10:00 ч
Бившият двудивизионен шампион Даниел Кормие е изумен, че Алекс Перейра има огромен успех в UFC.

През изминалия уикенд Алекс Перейра (10-2 ММА) влезе в октагона срещу Джамахал Хил (12-2 ММА) в първата си защита на титлата за шампион на UFC в полутежка категория. Резултатът беше победа с нокаут за "Poatan" в 3:14 мин. на първия рунд.

Кормие изразява учудването си от това колко успешен е Перейра, при положение че не смята, че Перейра знае как да се бори.

Перейра, на 36 години, е настоящият шампион на UFC в полутежка категория и бивш шампион на UFC в средна категория.

Бившият кикбоксьор е побеждавал хора като Израел Адесаня, Ян Блахович, Шон Стрикланд и Иржи Прохазка, и това са само някои от тях.

И не спира до тук, сега Перейра е насочил поглед към тежката категория, в опит да стане шампион в три теглови категории.

Даниел Кормие, говорейки в предаването си по ESPN  с Чаел Сонен, сподели:

"Седя си вечер и си мисля: "Как го прави, след като, с цялото ми уважение, защото с Алекс сме в прекрасни отношения, той не може да се бори. Той не знае как да се бори."

Продължавайки, Кормие каза:

"Когато го хванат за крака, той сякаш просто пада. Той не може да се бори. Когато не може да се бори, си казвам: "Как се случва това, когато не може да се бори?" Но той има този изключителен набор от умения, който е толкова добър, че няма значение какво не може да прави. Толкова е добър в това, което прави, че сега е най-добрият в света."

Съгласни ли сте с настоящия коментатор на UFC Даниел Кормие, че като боец, който не може да се бори, Перейра има необясним успех?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес