Зареждане

Чарлз Оливейра: Бях сигурен, че Царукян е в безсъзнание след събмишъна

Чарлз Оливейра: Бях сигурен, че Царукян е в безсъзнание след събмишъна
Публикувано на: Април 19, 2024 в 22:00 ч
Чарлз Оливейра вярваше, че неговият съперник, Арман Царукян, е загубил съзнание по време задушаването, което му приложи. Двамата се биха на UFC 300, което се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. В последните секунди Оливейра приложи D'Arce на своя опонент, който отказа да се предаде.

Царукян устоя на атаката на Оливейра и спечели със съдийско решение. За бразилеца това беше шанс да спечели още една възможност да спечели шампионския пояс на UFC в лека категория. Оливейра се провали и сега ще трябва за пореден път да си проправя път към титлата.

Чарлз даде интервю за Canal Encarada и призна, че е вярвал в победата в последните секунди на битката. 

"Остават 30 секунди, задушаването беше много здраво. D'Arce е един от любимите ми захвати за събмишън. Бях сигурен, че е в безсъзнание, затова изплезих език. Не знам, така е в играта. Понякога просто е така, както трябва да бъде. Приложих гилотината, където не загубих позиция. Арман беше наистина корав. 

Ударих го с няколко силни удара, имах лоши и хубави моменти. Три рунда, три опита за събмишън и времето изтече. Така се случи. Трябваше да го приключа преди да се стигне до решението. Знаех, че ако стигнем до съдиите, няма да мога да направя нищо. В първия кръг се опитах да го завърша и това ми донесо точки. 

Вторият беше по-ранвостоен, пробвах с триъгълник, но вече му дадоха този рунд. В третия той беше отгоре, държеше ме, но не се опитваше да ме удуши. Завърших рунда с опит за задушаване и те все пак отбелязаха точки за него. Не можем да направим нищо по въпроса.", сподели Оливейра.

Беше ли порязан Оливейра от съдиите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес