Зареждане

Чарлз Оливейра иска Конър Макгрегър след UFC 302: Поисках да се бия с него 1000 пъти, той отказва

Чарлз Оливейра иска Конър Макгрегър след UFC 302: Поисках да се бия с него 1000 пъти, той отказва
Публикувано на: Май 1, 2024 в 12:23 ч
Планирайки своя собствен път към златото в лека категория, бившият шампион в дивизията Чарлз Оливейра се надява да се изправи срещу Конър Макгрегър при завръщането си в октагона - като смята, че дъблинчанинът ще надделее с победа на UFC 302 в края на юни .

Оливейра, настоящият номер две в ранглистата на претендентите в лека категория, се завърна на UFC 300 по-рано този месец в официално обявен сблъсък за титлата с надигащия се Арман Царукян в основната карта на събитието.

И претърпявайки близка загуба с разделено решение от арменеца, Оливейра постави под въпрос как търсенето му на многобройни опити за събмишън е било неглиживрано в оценките на съдиите по пътя към поражението.

Що се отнася до Макгрегър, бившият шампион в две дивизии най-накрая ще направи първото си излизане в октагона от почти три години насам, като ще заеме челното място на UFC 302 в края на юни, в схватка в полусредна категория срещу съперника си Майкъл Чандлър по време на Международната бойна седмица.

Преценявайки множество потенциални реванши след UFC 300, любимецът на феновете в Сао Пауло, Оливейра, предложи при завръщането си да се срещне отново както с Джъстин Гейджи, така и с наскоро извоювалия титлата в BMF Макс Холоуей.

Чарлз Оливейра гледа към Конър Макгрегър след UFC 302

Освен това потенциален сблъсък със звездата от Дъблин, Макгрегър, също изглежда е в челните редици на списъка с желания на Оливейра - който твърди, че е водил непрестанна кампания, за да получи двубой с бившия носител на златото в две категории.

"Мисля, че Конър Макгрегър побеждава Майкъл Чандлър на UFC 303", заяви Конър Макгрегър пред Full Violence повреме на скорошно интервю. "Човече, всички знаят - всъщност аз съм искал този двубой срещу Конър хиляди пъти."


"Но това е битка, която не мисля, че той иска", обясни Чарлс Оливейра. "И всички го знаят. Казвал съм го хиляди пъти, това е битка, която ще ми донесе много пари. Така че, бих искал да го направя."

Кой ще спечели в евентуална бъдеща битка след UFC 302: Чарлз Оливейра или Конър Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес