Зареждане

Непобедени ММА бойци влизат в клетката на Caged Steel в София

Непобедени ММА бойци влизат в клетката на Caged Steel в София
Публикувано на: Април 8, 2024 в 13:18 ч
Английската бойна верига Caged Steel ще направи своето 35-то издание на 18-ти май в зала "Христо Ботев" в София.

Събитието ще включва битки по правилата на ММА, К-1 и caged boxing (бокс с ММА ръкавици).

Билети за събитието може да намерите в kupibileti.bg на цени от 40 лв.


Една от ММА битките е вече официално обявена - това ще е двубоят между непобедените български таланти Георги Ангелов и Николай Атанасов.

Георги Ангелов тренира в Русе под ръководството на един от най-добрите ММА бойци в историята на България - Светлозар Савов. Статистиката му в професионалния ММА е 3-0, а от годините му в аматьорския ММА е двукратен национален шампион. Ангелов доказва уменията си и на престижния международен граплинг турнир ADCC, където има 2-ро и 3-то място при професионалистите.

Николай Атанасов тренира в Монтана под ръководството на доказалия се треньор Николай Цоков от "Бойни Спортове - Монтана". Също като при опонента си, Атанасов има 3 победи и нито една загуба. Той обаче има доста повече опит при аматьорите, където е 5 първи републикански шампион по ММА и 5-тинасветовното и европейското. Той също има постижения в жиу-жицуто, където е лилав колан, с медалиот европейското на IBJJF в Рим и Лисабон.

Атанасов е имал и битка на световното по ММА с настоящия боец от UFC - Мохамед Мокаев, който в момента е със статистика 11-0. Срещата им приключва със съдийско решение след оспорвана битка. Мокаев споделя при подписването си с UFC следното:

"Най-трудният ми опонент до момента е българина, с който играх на световното в Бахрейн."

Двубоят носи изключителен заряд, тъй като двамата не само са с атрактивен стил на игра, но и един от тях ще вкуси първото си поражение в професионалната кариера.

 
Събитието ще предложи спиращи дъха битки в стил ММА,Grappling,Cage Boxing и K1 с 4OZ ръкавици.

В бойния спектакъл може да видите едни от най-перспективните млади български бойци като Руси Минев, Николай Атанасов, Георги Ангелов, Руси Хаджиев, боксьорите Марио Вергиев и Красимир Джуров, както и чуждестранни бойци от различни държави сред които и действащия шампион в лека категория на Грузия. Очаквайте повече информация в идните дни.

Caged Steel правят първото си състезание извън Англия, а България ще бъде негов домакин благодарение на Любомир Геджев и LG Sports & Entertainment - екипът, който стои зад най-бруталното събитие правено у нас - боксът с голи ръце на световната верига Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), което е гаранция, че преживяването за зрителите ще бъде на съвсем друго ниво.

Билети за събитието може да намерите в kupibileti.bg на цени от 40 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес