Зареждане

Макс Холоуей: Джъстин Гейджи рита като магаре

Макс Холоуей: Джъстин Гейджи рита като магаре
Публикувано на: Април 19, 2024 в 13:00 ч
Макс Холоуей призна, че се е върнал към спаринга в подготовката си за двубоя си с Джъстин Гейджи на UFC 300. Това несъмнено се е отплатило на хаваеца, който записа една от най-големите победи в кариерата си. "Blessed" сподели и какво мисли за хода на този незабравим сблъсък.

На юбилейната галавечер UFC 300, Джъстин и Макс Холоуей се биха в битка, която без съмнение ще остане в историята. Холоуей триумфира с нокаут в последната секунда на тази битка от пет рунда. Именно той взе колана на BMF (Най-лошото копеле). Макс го направи със стил.

През последните години Макс Холоуей спря да прави спаринги в подготовка за битките си. Той вярваше, че това не му се отразява добре. Сега Макс се върна към старите пътища и спечели най-важната битка в кариерата си. Ето какво каза хаваеца в "The Pat McAfee":

"Да се биеш с Гейджи е като да минеш през портите на ада. Трябваше да се върнем към спаринга. Трябваше да се подстрижа. Трябваше да се върнем към старите пътища. Правих спаринги. Поздрави на моите тренировъчни партньори, моите треньори. По дяволите, успяхме. По-рано трябваше да спрем спарингите, защото преминавах през истински войни. Този път правих спаринги с определено темпо, така че моите спаринг партньори да ми помогнат да свикна с определени неща, за да мога да ги усетя.

Бихме се за BMF пояса. Никой от нас не искаше да направи крачка назад. Разменихме си удари и атакувахме. Това е BMF пояса. Какво очаквахте ? Непрекъснато си повтарях, че в последните 10 секунди преди края, ще насоча пръст към центъра на октагона и ще ударя с всички сили. Гейджи е легенда. Не знам дали някога ще се бием отново, но UFC 300 ще бъде най-голямото шоу за следващото десетилетие. Ако тази битка не беше достойна за титлата на BMF, не знам какво би било достойно. Колкото до ритниците му, този човек рита като магаре. Момчето рита много силно.", сподели Холоуей.

Това ли беше най-добрата битка в последните години ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес