Зареждане

Хавиер Мендез: Хабиб да се бие със Сейнт Пиер или да се оттегли

Хавиер Мендез: Хабиб да се бие със Сейнт Пиер или да се оттегли
Публикувано на: Февруари 2, 2021 в 04:00 ч
Хавиер Мендез, който е дългогодишен треньор на Хабиб Нурмагомедов иска да види още 1 битка от своя боец. Мендез разкри, че е готов да даде съвет на Хабиб и ще поиска от него да направи една последна битка срещу легендарният Джордж Сейнт Пиер. Това беше битката, за която мечтаеше вече покойният баща на Хабиб, Абдулманап Нурмагомедов.

В средата на миналата година Абдулманап почина, а в края на годината Хабиб победи Джъстин Гейджи и обяви, че се оттегля от ММА. Дейна Уайт се опита да го примами да направи още 1 битка в клетката, но Нурмагомедов изглежда непреклонен. Хабиб настоява, че никога повече няма да се бие, а Хавиер му е подготвил следния съвет:

Ако Хабиб Нурмагомедов поиска моето мнение, тогава ще му кажа, че трябва да се бие със Сейнт Пиер или да се оттегли. Точно това ще му кажа. Той обаче не ми е искал мнението и не сме говорили по темата. Никога няма да има реванш между него и Конър Макгрегър. 

Точно така, както няма да има и битка между Хабиб и Тони Фъргюсън. Това няма да се случи никога. Хабиб няма нужда от това. Той си изпълни целта. Единственото, което може да направи е това, което искаше от него баща му. Абдулманап искаше Хабиб срещу Джордж Сейнт Пиер. Казвал съм го вече много пъти. 

Ще видим ли битка между Хабиб и Сейнт Пиер ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес