Зареждане

Хабиб няма да тренира в САЩ заради COVID-19

Хабиб няма да тренира в САЩ заради COVID-19
Публикувано на: Август 8, 2020 в 05:00 ч
31-годишният шампион в лека категория на UFC, Хабиб Нурмагомедов не иска да тренира в Калифорния. Това сподели неговия треньор Хавиер Мендез пред медиите. Мендез споделя, че има много заразени с коронавирус в Калифорния, а това не се харесва на шампиона. Преди няколко месеца неговия баща беше заразен с COVID-19 и успя да го пребори, но почина в следствие на 2 последователни инсулта в Москва миналия месец.

През октомври Хабиб ще се върне в клетката, за да обединяват титлите с Джъстин Гейджи в главната среща на UFC 254. Към момента "The Eagle" се намира в Обединените арабски емирства и вероятно там ще протече неговата подготовка. Ето какво сподели още Хавиер за своя шампион и неговото бъдеще:


Имаме две възможни локации за битката, нали ? Ще бъде в Лас Вегас или в Абу Даби. Аз лично мисля, че ще бъде в Абу Даби, но все още не са го казали. Това, което знам е, че в Калифорния има доста висок процент на заразени с COVID-19 и Хабиб не иска да тренира тук. Преди няколко седмици говорихме и той все още тъжи за баща си, което е разбираемо. Абдулманап беше всичко за него. 

Хабиб постигаше всичко, което неговия баща искаше от него. Сега трябва да се фокусира върху наследството, което Абдулманап искаше за него. Много пъти сме го обсъждали и той иска да се оттегли с 30-0 в ММА. Джордж Сейнт Пиер ще бъде битка за наследство. Много пъти съм бил с тях и те говореха за оттегляне с рекорд 30-0. Определено мога да видя Хабиб как се оттегля след още 2 победи. През октомври този велик шампион ще се нахрани.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес