Зареждане

Искате картичка с целувка на Пейдж ВанЗант ? Вадете хиляди левове

Искате картичка с целувка на Пейдж ВанЗант ? Вадете хиляди левове
Публикувано на: Януари 4, 2024 в 07:33 ч
Като цяло беше въпрос на време ветеранът от UFC Пейдж ВанЗант да започне да продава на търг повече от снимки на тялото си.

Сега можете да имате картичка с нейната целувка вкъщи, но това ще ви струва стотици хиляди. Въпреки че Пейдж все още се води като активен боец на организацията BKFC, от няколко години тя печели повече от интернет, особено чрез платформата OnlyFans, където постепенно качва все по-смели снимки.

Благодарение на публикувания си материал, 28-годишната ВанЗант събра много критици, но още по-голям поток от фенове, които я следват в социалните мрежи, а някои дори се влюбиха в нея. Ако и вие принадлежите към втората посочена категория и желаете да имате нещо от този чаровен воин у дома, можете да участвате в наддаването за картичка.

Цената обаче е напълно нереална за обикновения гражданин. Миналата година тя продаде такава картичка за над 13 000 долара, което е малко над 23 000 лева. В момента ВанЗант не е активна в бойните спортове, но планира да се бие тази година. Не трябва да я мислим с такива цени за някаква си целувка на хартия.

Преди време Пейдж разкри, че има и клипове за възрастни, но не планирала да ги пуска публично сред феновете. Taкива неща обаче понякога случайно 'изтичат', а ако не вярвате, тогава може да питате Тайрън Уудли.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес