Зареждане

Джъстин Гейджи: Няма да ме видите в следващите 6 месеца

Джъстин Гейджи: Няма да ме видите в следващите 6 месеца
Публикувано на: Април 26, 2024 в 02:00 ч
Счупен нос, сътресение и други белези не само по тялото, но и по душата. Джъстин Гейджи ще има нужда от много време, за да се възстанови от битката с Макс Холоуей.

Боецът от Аризона влезе в двубоя с Макс Холоуей като фаворит на хартия, до точката, в която дори няколко фенове се притесняваха да не го нарани твърде много. Но реалността беше, че всички трябваше да се тревожат повече за Джъстин, който в една от основните битки на UFC 300 получи урок по продуктивност и незабравим нокаут, който със сигурност ще остане в историята.

Гейджи губеше мача по точки и по време на битката можеше да се каже, че той силно подцени хавайския си опонент. Той не можа да усвои както движението, така и ударите, което доведе до тежък нокаут секунда преди края на петия рунд. Сега Гейджи планира да си почине и няма да го видим в следващите 6 месеца:

"Моя е грешката, че се справих по начина, по който се справих, но заслугата е на Макс. Що се отнася до мен, мисля, че това беше последният ми мач за следващите месеци. Не че не мога да се върна по-рано, но след такъв тежък нокаут със сигурност не е добре за мозъка да бъде отново изложен на удари и сътресения скоро. Разбира се, мога да правя малко кардио, за да поддържам форма, но мога да забравя за всеки физически контакт за шест месеца. Не казвам, че няма да тренирам толкова дълго, просто няма да имам спаринги. 

Това е луда игра. Двубоят с Макс беше риск, който не трябваше да поемам. Спокойно можех да чакам Махачев, но когато видях възможността да се бия на най-големия ММА турнир за годината, не можах да я откажа. Въпреки че не мина добре за мен, това беше невероятно изживяване и мисля, че двубоят ни с Холоуей ще остане в историята.", сподели Гейджи в MMA Hangout.

Гейджи е известен с тежките си нокаути, но в тази битка той получи от собственото си лекарство. Приключи ли Гейджи с голямата игра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес