Зареждане

Умар Нурмагомедов и Кори Сандхаген оглавиха UFC събитие в Абу Даби

Умар Нурмагомедов и Кори Сандхаген оглавиха UFC събитие в Абу Даби
Публикувано на: Май 7, 2024 в 02:00 ч
Умар Нурмагомедов и Кори Сандхаген получиха шанс да оглавят предстоящата галавечер на UFC в Абу Даби.

Двамата ще се бият в категория петел на събитието UFC Fight Night 246, което е планирано за 3-ти август в Етихад Арена. Битка между двамата трябваше да има миналата година, но тогава Умар се оттегли заради контузия. Тази битка може да излъчи претендент за титлата.

Нурмагомедов е с рекорд 17-0 в ММА. В своята последна битка той победи Бекзат Алмахан през март тази година. В битката Умар падна в нокдаун, но се възстанови и доминира. Тази победа беше 5-та поредна за него в UFC. Братовчедът на Хабиб приключва 9 от срещите си. Той е бивш шампион на руските лиги FMMAS и GF.

Сандхаген е с рекорд 17-4 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. В своята последна битка той победи Роб Фонт през август 2023 година. Кори приключва 10 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА. Той има 1 загуба със събмишън в статистиката си. През 2021 година той се би за временната титла, но загуби от Пьотр Ян.

Сандхаген губи само от шампиони под банера на UFC. Той успя да спечели 10 от 13-те си битки в организацията. В UFC Кори загуби от Пьотр Ян, Ти Джей Дилашоу и Алджамейн Стърлинг.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес