Зареждане

Макс Холоуей: Не е вярно, че Гейджи не ме е пращал в нокдаун

Макс Холоуей: Не е вярно, че Гейджи не ме е пращал в нокдаун
Публикувано на: Април 30, 2024 в 02:00 ч
Макс Холоуей реши да коментира ситуацията от четвъртия рунд на битката му с Джъстин Гейджи на UFC 300, когато той падна на земята след страхотен удар от своя съперник. Според Холоуей това е трябвало да се класифицира като нокдаун. И до ден днешен в официалната статистика на UFC Макс Холоуей е посочен като боец, който никога не е бил в нокдаун.

В интервю с Джо Роугън в подкаста "The Joe Rogan Experience", Холоуей призна, че това твърдение не е вярно. Той призна, че Гейджи го е пратил в нокдаун с удар, който Макс не успял да види. В битката им Холоуей успя да спечели с нокаут в последната секунда и спечели BMF титлата.

Чест му прави на "Blessed" че не се оправдава за нокдауна и признава, че такъв е имало. Макс също не разбира как в официалната статистика неговото падане не е отчетено като нокдаун:

"Не го отчетоха като нокдаун, което според мен е лудост. Имаше постове на EPSN, в които пишеха, че съм направил много битки, но не са ме пращали в нокдаун. Това са глупости. Трябва да го признаем на Гейджи. Ще го приема без проблем, разбирате ли ? Не съм човек, който ще стои тук и ще говори, че той не ме е свалил на земята с удар. Братко, дори не помня този удар. 

Изведнъж седнах, после се изправих. Помислих си: "Какво, по дяволите, с какво току-що ме удари ?" Разбирате ли ? Помислих си: „По дяволите! Беше добър удар.” След това, когато гледах боя, видях, че той ме удари отстрани в горната част на главата. Казах си: „По дяволите, брато. Този човек има сила.” При мен всичко беше наред още със ставането, но беше истински хит. 

Краката ми просто се отказаха. Още бях в съзнание, изправих се, погледнах го. Но не знам как не го отчетоха като нокдаун. Ако това не е нокдаун, тогава не знам кое е нокдаун. Лудост.", сподели Холоуей.

Ние също все още се чудим как това не беше отчетено като нокдаун в официалната статистика. Вие какво мислите по темата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес