Зареждане

Усик - Фюри II ще бъде през октомври в Рияд

Усик - Фюри II ще бъде през октомври в Рияд
Публикувано на: Май 7, 2024 в 02:00 ч
Арабите вече са планирали датата за втората битка между Тайсън Фюри и Александър Усик. Първата битка все още не е минала, но шейховете планират бъдещето и искат втората битка да се случи на 12/13 октомври тази година в Рияд, Саудитска Арабия. Първата битка между двете звезди ще се случи на 18-ти май в Рияд, Саудитска Арабия.

Битката между двамата ще бъде за безспорната титла в тежка категория. Усик (21-0, 14 KO) държи титлите на WBA, IBF и WBO, докато Фюри (34-0-1, 24 KO) държи титлата на WBC. В момента двамата са в разгара на тренировъчен лагер. До голямата битка остават по-малко от две седмици.

Първоначално срещата трябваше да се случи през февруари, но Фюри се оттегли заради порязване на спаринг. Сега ако някой от двамата се оттегли, то тогава ще трябва да се раздели с 10 милиона долара. Такава е глобата, която Турки Алалших определи. Алалших, който е министър в Рияд сподели, че иска Фюри да се бие с Антъни Джошуа през март 2025 година.

Ако Тайсън успее да се справи с Усик в двете битки, тогава през март 2025 година ще го видим с Джошуа. Ако Усик надделее, то тогава Турки вероятно ще изправи него срещу Джошуа. Такива са плановете към момента на Алалших, който върна интригата в бокса. Това се случи благодарение на арабските пари, които явно нямат свършване.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес