Зареждане

Треньорът на Махачев очаква различна версия на Оливейра

Треньорът на Махачев очаква различна версия на Оливейра
Публикувано на: Септември 19, 2023 в 08:00 ч
Главният треньор на Ислам Махачев Хавиер Мендес разкри какви подобрения очакват да видят от Чарлз Оливейра.

Махачев и Оливейра ще направят реванш на UFC 294, което ще се проведе след месец в Абу Даби. Битката ще бъде главна за галавечерта. Абу Даби е мястото, където преди 1 година Ислам удуши Оливейра и спечели титлата, която тогава беше вакантна.

В очите на мнозина Оливейра ще излезе с различна стратегия в сравнение с първия двубой, който имаше с Махачев. Дали това ще доведе до различен резултат, разбира се, предстои да видим.

Ето какво каза Мендес пред BJPENN за неговите очаквания във втората битка:

"Кое ще бъде най-голямото подобрение при Чарлз ? Пожарът в Оливейра. Той ще бъде по-мотивиран от всякога, защото му липсва да бъде шампион, липсва му светлината на прожекторите. Битката му с Дариуш показа, че той е сериозен.

 Той направи неща на Дариуш, които не мислехме, че ще се случат. Той просто го унищожи напълно и навсякъде. Така че това е човек, който е по-решителен от всякога. Не казвам, че той подцени Махачев. Не го направи. 

Но мисля, че той може да е бил по-уверен, отколкото трябва. Този път няма да бъде прекалено уверен и знае, че Ислам е най-опасният човек, с когото се е бил.", сподели Мендес.

Ще успее ли Оливейра да постигне своето отмъщение ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес