Зареждане

Хенри Сехудо: Бо Никал не е готов за върха! Той е на около 10 битки от титлата

Хенри Сехудо: Бо Никал не е готов за върха! Той е на около 10 битки от титлата
Публикувано на: Април 23, 2024 в 02:00 ч
Хенри Сехудо вярва, че Бо Никал ще стане шампион в средна категория на UFC. Според него американецът все още не е готов за върха в средната категория и е на около 10 битки от титлата. Никал се би на UFC 300, което се проведе по-рано този месец. Там той успя да победи Коди Бръндидж, но не беше доволен от представянето си. 

Бо спечели със събмишън, но за първи път в кариерата си стигна до втори рунд. Никал подобри професионалния си рекорд до 6-0 в ММА. Към днешна дата той е на 28 години. Ако вярваме на Сехудо, то Никал ще трябва да се бие още 4-5 години, за да стане шампион. Ето какво сподели Хенри по адрес на Никал:

"Бо Никал, не се подлагай на толкова голям натиск, въпреки че си разочарован от представянето си. Аз честно казано смятам, че може да бъдеш бъдещ шампион в средна категория, но не си готов за топ 10. Той все още не е готов за по-големите момчета като Марвин Ветори, които имат добро джиу-джицу, както и тези, които имат добра борба. Бо не е готов и за човек като Пауло Коста. Той не е готов за първите 10 в средна категория. 

В средна категория той най-накрая трябва да се бие три рунда. Бо трябва да достигне този праг, защото досега побеждава тези момчета много бързо. Ако иска да стане шампион, тогава трябва да се бие по-дълго. Как ще се държи, когато трябва да се бие 5 рунда с топ бойци като Шон Стрикланд, Коста,  Робърт Уитакър, Джаред Кенъниър ? Мисля, че Никал е на около 10 битки от евентуално спечелване на титлата.", сподели Сехудо.

Ще успее ли Никал да стане шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес