Зареждане

Хавиер Мендес: Хабиб не иска да пропусне да бъде баща

Хавиер Мендес: Хабиб не иска да пропусне да бъде баща
Публикувано на: Януари 9, 2023 в 01:00 ч
Хавиер Мендес коментира решението на бившия шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов да се оттегли напълно от ММА.

Вижте още - Да си на върха в ММА, но да избереш семейството!​​​

Преди няколко дни стана ясно, че Хабиб приключва изцяло с ММА. Той повече няма да бъде треньор и няма да се занимава със своята ММА лига. Нурмагомедов иска да прекарва повече време със семейството си. "The Eagle" сложи край на кариерата си като боец през 2020 година.

Той се оттегли на върха с рекорд 29-0 в клетката. В последните 2 години Нурмагомедов беше треньор на своите приятели. Той изведе Ислам Махачев и Усман Нурмагомедов до титлите в UFC и Bellator. Благодарение на това, Хабиб и Мендес станаха треньори на 2022 година.

Може да се каже, че Хабиб се оттегля на върха и като треньор.

„Той просто не иска да пропусне да бъде баща. Преди около три седмици Хабиб говори с мен. Двамата обсъдихме този план и каза, че възнамерява да говори с отбора и да ги информира за решението. 

Според мен той го прави по правилните причини. Нурмагомедов е семеен човек и иска да прекарва повече време със семейството си.“, каза Мендес, цитиран от Yahoo Sports.

Хабиб определено ще липсва на спорта и своите съотборници.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес