Зареждане

Еди Хол смаза рекорда на Алекс Перейра за най-силен удар

Еди Хол смаза рекорда на Алекс Перейра за най-силен удар
Публикувано на: Април 26, 2024 в 07:36 ч
Бившият най-силен мъж в света Еди Хол разбива рекордния удар на Алекс Перейра на PowerKube. 

Изглежда, че всяка втора седмица се появява някой, който поставя нов стандарт по отношение на силата на удара. През 2017 г. бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану постигна 129 161 франка (единица, използвана от PowerKube, която съчетава сила и енергия) на PowerKube. 

Този рекорд се запази до началото на тази година, когато се оказа, че състезателят в средна категория Джо Пайфър го е подобрил.

 Резултатът на Пайфър от 170 218 обаче не беше обявен официално, след като операторът на устройството твърдеше, че в конкретния ден е имало някакъв проблем с оборудването. 

Пайфър не се съгласи.

По-рано този месец шампионът в две дивизии Алекс Перейра постави още по-висок рекорд,като отбеляза 191 796 единици преди успешната си защита на титлата в полутежка категория на UFC 300.

Стронгменът Еди Хол поставя нов рекорд

Седмици по-късно се оказва, че имаме нов безспорен тежък ударен, след като Еди Хол удари PowerKube, генерирайки невероятните 208 901 единици - с близо 80 000 повече от първоначалния рекорд на Нгану и със 17 000 повече от този на Перейра. 


Със сигурност не след дълго ще се появи някой, който ще подобри рекорда на Хол. Кой ще бъде той?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес