Зареждане

Уитакър за битката с Чимаев: Ще дам всичко от себе си

Уитакър за битката с Чимаев: Ще дам всичко от себе си
Публикувано на: Март 29, 2024 в 18:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Робърт Уитакър (25-7) сподели първите си мисли след обявяването на битката му с номер девет в средната категория Хамзат Чимаев (13-0). Уитакър и Чимаев ще бъдат хедлайнери на UFC on ABC 6 на 22 юни в Рияд, Саудитска Арабия.

"The Reaper" признава, че го чака тежка битка, но планира да даде всичко от себе си. Първите коефициенти показват, че букмейкърите дават равен шанс на двамата бойци. Това е битка, която ще излъчи претендент за титлата на Дрикус Дю Плесис.

Уитакър очаква с нетърпение битката и вярва, че има шансове да спечели:

„Ще дам всичко от себе си. Очаквам с нетърпение тази битка и е добре, че след битката с Пауло Коста нямах контузии. Убеден съм, че имам всички шансове да спечеля тази трудна битка. 

Всяка тежка битка ме прави по-силен като боец. Както и да е, това е моят път към златото, така правя пари за семейството си. Искам да остана активен в клетката.

Освен това се вълнувам да бъда част от историята, защото това ще бъде първото UFC събитие в Саудитска Арабия. Сега съм зареден с енергия и се чувствам по-малко виновен, когато играя видео игри. 

Скоро започвам тренировъчен лагер! Знам, че Хамзат е труден опонент. Той обича да се бие, възползва се от възможностите си. Чимаев има сила на нокаут и обича да играе ролята на злодей.“, каза Уитакър в MMArcade Podcast.

Ще успее ли Чимаев да бие Уитакър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес