Зареждане

Уитакър: Сен-Пиер може да бие Хабиб, но в най-добрите си години

Уитакър: Сен-Пиер може да бие Хабиб, но в най-добрите си години
Публикувано на: Април 9, 2024 в 02:00 ч
За потенциална битка между Хабиб Нурмагомедов и Жорж Сен-Пиер беше говорено много пъти в миналото. Двамата бойци никога не са се изправяли един срещу друг в клетката, но ако се бяха срещнали в най-добрите си дни, според Робърт Уитакър, Сен-Пиер щеше да излезе победител. Към днешна дата и двамата отдавна вече са сложили край на кариерата си. 

Въпреки че за битката им в клетката на UFC се говореше многократно, в крайна сметка така и не се биха помежду си. Робърт Уитакър представи своето виждане за потенциалната битка на Жорж срещу Нурмагомедов в MMArcade. Уитакър вярва, че Сен-Пиер щял да бие Нурмагомедов, но само ако се бяха били по време на най-силните години на канадеца.

Ето какво още каза Уитакър по темата:

"Не ми хареса идеята Хабиб Нурмагомедов да се бие с Жорж Сен-Пиер, който вече беше минал разцвета си. Когато Сен-Пиер се върна да се бие с Майкъл Биспинг, той изглеждаше доста зле според мен. 

За да победи Нурмагомедов, Сен-Пиер трябва да е на върха на кариерата си и тогава мисля, че ще го победи. Според мен Жорж беше много по-гъвкав боец.  Неговата борба и джиу-джицу биха отнели много от предимствата на Хабиб.", каза Уитакър.

Вие на кого ще заложите в такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес