Зареждане

Робърт Уитакър: Няма смисъл да се бия с Хамзат Чимаев

Робърт Уитакър: Няма смисъл да се бия с Хамзат Чимаев
Публикувано на: Март 10, 2024 в 01:00 ч
Робърт Уитакър, носещ се на вълната на победата си над Пауло Коста, има няколко потенциални съперника пред себе си.

Както той твърди, Хамзат Чимаев би му дал много публичност, но Шон Стрикланд в момента е пазител на първото място в ранглистата на UFC в средна категория. На UFC 298 Уитакър победи Коста със съдийско решение след отлична битка и оттогава търси следващия си опонент. 

Що се отнася до датата на завръщането му в октагона, австралийският боец в момента се насочва към все още непотвърдената галавечер в Пърт, Австралия през август. "The Reaper" има своя желан съперник за това събитие:

"Битката с Чимаев е толкова сложна, че не ми позволява да напредна в ранглистата. Това ми дава голяма публичност, но аз стоя неподвижен в дивизията. Не знам. Искам да се бия с момчета в топ 5. 

Победата над Стрикланд ще ме върне на първо място в класацията. Това е възможно най-близо до титлата. Всички знаят, че имам добри качества в клетката, така че ще бъде интересно да видим дали Стрикланд може да ги спре. 

И аз ще го пробвам. Той имаше кралски прием тук, в Австралия. Сигурен съм, че феновете ще се радват да видят мен и него в сблъсък тук, на родна земя. Мисля, че има добри спомени от Австралия, не мислите ли ? 

Така че мисля, че ще има желание.", каза Уитакър.

Коя битка искате да видите ? Уитакър - Стрикланд или Уитакър - Коста ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес