Зареждане

Робърт Уитакър иска да се бие с Шон Стрикланд

Робърт Уитакър иска да се бие с Шон Стрикланд
Публикувано на: Март 26, 2024 в 16:00 ч
Робърт Уитакър иска да премери сили с Шон Стрикланд.

Бившият шампион в средна категория вярва, че UFC ще изправят Дрикус Дю Плесис срещу Израел Адесаня. В последно време Стрикланд също настоява за реванш с Дю Плесис, но Робърт вярва, че Дейна Уайт и неговите хора не бяха доволни от властването на американеца в дивизията.

Според Робърт Уитакър, полемиката около характера на Шон Стрикланд може да повлияе негативно на решението на UFC по отношение на него. Когато го попитаха в неговия MMArcade Podcast кой трябва да получи следващата битка за титлата, Уитакър отговори:

"Не знам, брато. Предполагам, че ще изправят Дю Плесис срещу Адесаня. Двамата имат лична вражда и заради цялата работа с Африка. Не мога да повярвам, че UFC отново ще се спре на Шон Стрикланд. Не мисля, че се чувстваха комфортно с него като шампион от самото начало. 

Не мисля, че бързат много да му дадат този реванш с Дю Плесис. Не знам. Донякъде се надявам Дрикус да получи битката с Адесаня. Искам да стане така, за да мога да се бия със Стрикланд.", сподели Уитакър.

Робърт се надява, че победа над Стрикланд ще го върне в играта за златото. Уитакър се би с Дю Плесис, но загуби от него през 2023 година.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес