Зареждане

Макгрегър: Ще се бия с мечка! Бих се с един глупак, който тренираше с мечки

Макгрегър: Ще се бия с мечка! Бих се с един глупак, който тренираше с мечки
Публикувано на: Март 29, 2024 в 02:00 ч
В скорошно интервю по време на турнето за филма „Road House“, Конър Макгрегър отправи остър коментар към своя дългогодишен враг Хабиб Нурмагомедов. Откакто получи контузия на крака през 2021 г., сензацията на UFC Макгрегър не се върна в клетката на ММА. Докато се фокусира върху възстановяването си и се стреми към завръщане, той навлезе и в света на актьорството.

Макгрегър дебютира в "Road House", където се снима със звездата Джейк Джиленхал. Дори на фона на актьорските му занимания, UFC остава важна мисъл за Макгрегър. Това стана ясно по време на промоционално интервю за Road House. Въвлечен в игра на „Това или онова“ с UNILAD, Макгрегър се възползва от възможността да атакува Хабиб, неговия дългогодишен противник.

Макгрегър и Джиленхал бяха попитани срещу кое животно биха искали да се бият, мечка или горила. Коментарът на Конър намеква за детската практика на Нурмагомедов да се бори с мечки. Именно това спечели слава на Хабиб в ранните му дни за UFC.

„Ще се бия с тази мечка. Да се биеш с мечка е удобно. Бих се с един, който тренираше с мечки навремето. Той е само малък глупак. Той избяга.", каза Макгрегър.

Съперничеството между Макгрегър и Хабиб произтича от техния емблематичен сблъсък на UFC 229 през 2018 г., отбелязвайки най-продаваното събитие в историята на UFC. Преди мача и двамата бойци се включиха в словесна война.

След победата на Нурмагомедов чрез събмишън в четвъртия рунд, след мача избухна сбиване. Поради пенсионирането на Хабиб през 2020 г., Макгрегър все още не е отмъстил за загубата си. Въпреки това той многократно е изразявал интерес към реванш.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес