Зареждане

Конър Макгрегър: Ще се бия докато умра, до шибания гроб!

Конър Макгрегър: Ще се бия докато умра, до шибания гроб!
Публикувано на: Март 29, 2024 в 10:00 ч
Конър Макгрегър вярва, че ще се бие до края на живота си. Ирландецът обещава дълга кариера в бойните спортове, независимо дали в ММА или бокса.

"The Notorious" несъмнено е най-голямата звезда на бойните спортове в света. Бившият двоен шампион на UFC вероятно ще се завърне в игра през юни тази година, когато ще се изправи срещу Майкъл Чандлър в Лас Вегас. За ирландеца това ще бъде първа битка след бруталната контузия, която получи в двубоя срещу Дъстин Порие през юли 2021 година.

В интервю за TNT Sports, Макгрегър говори за бъдещето си в бойните спортове. 35-годишният Макгрегър вярва, че ще радва феновете с изявите си много, много години напред. Макгрегър, разбира се, не възнамерява винаги да се бие на най-високо ниво и вярва, че ключът към дълга кариера ще бъде изборът на правилните съперници.

"Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол сега, а преди се би с Рой Джоунс-младши. Тук имаме пример за възрастен човек, който е активен в спорта. Рой Джоунс, той също е по-възрастен боец, който беше пенсиониран от спорта. Защо се биха ? Промениха нивото на конкуренцията. Не без причина джиу-джицуто има турнири за ветерани и възрастни хора. Никога няма да се пенсионирам, по-скоро ще умра.

В ковчег и като ме заровят, тогава ще прекратя кариерата си. Изказването на Майк Тайсън преди битката му с Рой Джоунс-младши се запечата в главата ми. Те го попитаха какво би казал неговият наставник и треньор Къс Д'Амато за завръщането му след толкова много години. Тайсън отговори, че Д'Амато ще го попита защо му отне толкова време. Това наистина ме трогна.

Наясно съм с тялото си и ситуацията. Изисква се почивка и подходящо планиране. Няма да бъда 40-годишен, борейки се с 19-годишни. Те могат да ме предизвикат на битки, но имам много потенциални съперници. Имам много възможности, съперници, с които имам обща история, трилогии, втори битки, свежи битки. Много противници, които са на подобна възраст. 

Ако сме на една и съща възраст и публиката се интересува от това, тогава кой ще ме спре да се бия ? Ще правя това докато умра, до шибания гроб!", сподели Макгрегър.

В момента ирландската звезда е на 35 години и явно планира да се бие още поне 10 години.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес