Зареждане

Джон Кавана: Конър Макгрегър е в невиждана форма

Джон Кавана: Конър Макгрегър е в невиждана форма
Публикувано на: Април 26, 2024 в 22:00 ч
Конър Макгрегър ще отпразнува своя тридесет и шести рожден ден през лятото, но според Джон Кавана едва сега е достигнал своя връх.

Макгрегър е световен феномен, без чието присъствие ММА очевидно нямаше да бъде на нивото на известност, на което е днес. Неговите постижения и слава му спечелиха финансово състояние, за което нормален човек може само да мечтае, но самият той копнее за ново завръщане в суровата среда на битка.

Преди няколко месеца той трябваше да започне да се подготвя за следващото си ММА завръщане, което беше официално определено от UFC да се състои на 29 юни в Лас Вегас. Съперник на Конър ще бъде Майкъл Чандлър, който властваше в леката категория на Bellator  и освен стойката си владее добре и борбата.

Чандлър е много тегав боец, който не бива да се подценява. Все пак може да се каже, че Макгрегър и екипът му правят точно това. Кавана, който тренира Макгрегър от дълги години, се изхвърли и предрече нокаут в първия рунд за своя боец:

„Честно казано, познавам Конър от много години, но никога не съм го виждал в тази форма. Други бойци ще се забавят с времето, ще се адаптират и просто ще бъдат там, където са в момента, но Макгрегър не е такъв. Дори след всички тези години той непрекъснато се опитва да се подобрява и трябва да кажа, че мерникът му никога не е бил по-точен. И с тази нова физика ударите му ще бъдат още по-смъртоносни. Мисля, че ще нокаутираме Чандлър в първия рунд.“, каза Джон Кавана пред Severe MMA.

Ще успее ли Макгрегър да нокаутира Чандлър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес