Зареждане

Дейна Уайт: Единствената грешка на Макгрегър е, че винаги закъснява

Дейна Уайт: Единствената грешка на Макгрегър е, че винаги закъснява
Публикувано на: Март 28, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт, шефът на UFC, високо оценява сътрудничеството си с Конър Макгрегър. Единственото, което го притеснява при ирландеца, е закъснението му.

Уайт открито каза в много интервюта, че фактът, че Макгрегър е богат човек, прави завръщането му в UFC трудно. В крайна сметка се очаква Конър да се завърне в клетката през лятото, а Дейна е много доволен от дългогодишното му сътрудничество с ирландеца. В подкаста на Лекс Фридман Уайт беше попитан за недостатъците на работата с Конър.

Ето какво отговори главата на UFC:

"Честно казано, няма какво да критикуваме за работата с Конър, освен може би, че той закъснява и не се появява навреме. Макгрегър е чудесен партньор за работа. Ако не беше закъснявал, нямаше да има минуси. 

Но, разбира се, понякога идва навреме. Когато имахме ситуация, в която съперникът му се промени, той никога не каза, че това е твърде голям риск в неговия етап от кариерата му, че това, онова... Винаги казваше: "Да го направим."", каза Уайт.

Макгрегър е бивш двоен шампион на UFC. Ирландецът не се е бил от юни 2021 г., а през последните 6 години е провел 4 ММА битки и е спечелил само една. В последната си битка той загуби от Дъстин Порие, след като си счупи крака през 2021 година. Това лято Конър трябва да се завърне в клетката, за да се бие с Майкъл Чандлър.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес