Зареждане

Чарлз Оливейра предпочита битка с Конър Макгрегър, а не с Ислам Махачев

Чарлз Оливейра предпочита битка с Конър Макгрегър, а не с Ислам Махачев
Публикувано на: Април 6, 2024 в 02:00 ч
Треньорът  на Чарлз Оливейра Диего Лима разкри, че Конър Макгрегър имал интерес към битка между тях. Преди време ирландецът предложил на "До Бронкс" да не участва в шампионската битка с Ислам Махачев, а да изчака завръщането му. Чарлз обаче не искаше да го чака и се изправи срещу дагестанеца, който го победи.

Оливейра ще се завърне в октагона следващия уикенд за UFC 300. Събитието ще се проведе на 13 април в T-Mobile Arena в Лас Вегас. Бившият шампион в лека категория ще се изправи срещу Арман Царукян в началната битка от главната карта на вечерта. Диего Лима разкри, че искат битка с Макгрегър.

От щаба на Оливейра биха предпочели битката с ирландеца, а не тази за титлата с дагетанеца. В момента те са фокусирани само за Царукян, защото това няма да е лесна битка. Ето какво сподели Лима в интервю за MMA Fighting:

„Би било страхотно да се бием с Макгрегър. Конър направи история. Би било невероятно да се бием с него. Ако имаше шанс да се бием с Конър в полусредна категория, тогава щяхме да го направим след битката с Царукян. Но какво ще стане с титлата ? Добре, ще се бием за пояса след това, ако Бог пожелае. Но знаем, че с Макгрегър създанието е станало по-голямо от създателя. Знаем, че ако се появи възможност, то Конър вече е обмислял тази битка.

Ако наистина имахме тази възможност, това е тази битка, която искаме. Поясът е сигурен след победата над Макгрегър. Няма начин да победим Макгрегър и да не се бием за пояса следващия път. Конър иска да се бие през лятото, но ще мислим от битка на битка. Арман е супер корав, наистина добър. Чарлз е 100 процента фокусиран върху Арман и не мисли за Махачев или Макгрегър. Аз също съм така. 

Гледам само битките на Арман, работя върху стратегия за Арман. В момента не бих започнал да гледам битките на Макгрегър или Махачев. Аз не правя това. Но ние мислим за тези опции. Чарлз не се бие, за да не загуби, той се бие, за да спечели. Има огромна разлика. Чарлз влиза в клетката само за да печели, да отбелязва нокаути или събмишъни. С това той се отваря за удари и го пращат на земята. 

Честно казано, с цялото ми уважение към Макгрегър, който е невероятен боец, вярвам, че Чарлз ще го нокаутира. Всички говорят колко умно би било да го свалят на земята. Съгласен съм с вас, но битката започва в стойка, а Чарлз има тежки, тежки ръце. Ударите на Чарлз са невероятни.", сподели Лима.

Ще успее ли Оливейра да бие Царукян в UFC 300 ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес