Зареждане

Брендън Шауб: UFC държат Конър Макгрегър като заложник

Брендън Шауб: UFC държат Конър Макгрегър като заложник
Публикувано на: Април 5, 2024 в 10:00 ч
Брендън Шауб, бившият боец в тежка категория на UFC, вярва, че UFC умишлено държи голямата си звезда Конър Макгрегър далеч от октагона.

Шауб вярва, че ирландската легенда е заложник на организацията. Според Шауб Макгрегър вероятно иска да се раздели с UFC след битката си с Майкъл Чандлър. И е вероятно UFC да положи известни усилия, за да попречи на "The Notorious" да се впуска в битки извън банера на организацията. Брендън признава, че пред Конър има много опции извън UFC.

Шауб вярва, че Конър може да гони битки с Мани Пакиао, Джейк Пол или Нейт Диас. Ето какво още сподели Брендън:

„Има нещо повече в тази история, което не чуваме. Но завръщането му ще бъде в Международната седмица на битките през юни. Конър не просто си го измисли. Ще бъде срещу Майкъл Чандлър. Но наистина мисля, че Конър просто иска да направи тази една битка и след това да си тръгне от UFC. Той може да направи много пари, биейки се с Мани Пакиао, Джейк Пол или Нейт Диас.

Това е, което се случва. UFC се опитват да правят това, което правят винаги и да го държат под контрол. Така че ще видим какво ще стане. В защита на Дейна, той каза, че причината, поради която все още не са обявили битката, е, че Конър прави цялата тази промоция за своя филм. 

След като това свърши, Конър ще отиде на истински тренировъчен лагер и тогава битката ще бъде обявена. Уайт каза: „Просто ще изчакаме, докато филмът свърши, тогава те ще си направят нещата и ще се захванем с него, за да обявим битка.“ Така че предполагам, че скоро ще получим съобщение за битката с Конър Макгрегър.“, каза Шауб.

Има ли логика в мнението на Шауб ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес