Зареждане

Дана Уайт: Power Slap излиза на международната сцена тази година

Дана Уайт: Power Slap излиза на международната сцена тази година
Публикувано на: Февруари 14, 2024 в 00:00 ч
Напоследък около промоцията на Дана Уайт Power Slap се вдига много шум, благодарение на големия маркетингов натиск през седмицата, предшестваща Супербоул в неделя. По време на интервю за подкаста "Пълно изпращане" (един от предпочитаните канали на Уайт за даване на интервюта) разговорът се спря на бъдещето на Power Slap и на това какво разширяване възнамеряват да направят. Уайт казва, че по някое време тази година Power Slap ще се насочи извън страната, за да могат слапърите от други страни, които не могат да влязат в САЩ, да се състезават, особено в Русия.
 

Преди разговорът да стигне до темата за изнасянето на Power Slap на път, Уайт започна да се пъчи, хвалейки се колко огромна и масивна е станала неговата машина за мозъчни сътресения.

"Имаше места, които не ни приемаха. Така започнаха отношенията ни с Тръмп. Местата дори не искаха да провеждат това състезание. Сега чупим всички рекорди за места в света и, ъъъ, да, Power Slap е ебати големия бизнес. Току-що получихме оценка на Power Slap. Това е огромна сума."

Един от въпросите, зададени на главния изпълнителен директор на UFC, беше дали има начин да се разшири наборът от правила в спорта "извън това просто двама души да се удрят един друг и да падат отново и отново", на което Дана отговори: 

"Не знам как ще се развие спортът. В момента, когато погледнете първия сезон, когато направихме първия сезон на риалити шоуто, дойдоха момчета, които правеха това безплатно. Сега момчетата си плащат къщите и си плащат колите, вкартват пари в банката и се грижат за семействата си. 

И така, когато започнат да идват такива пари, те започват да се развиват много бързо, което означава, че тези момчета, които са го правили безплатно, сега печелят много пари. Преди не са тренирали, сега тренират, вземат го насериозно, а когато това започне да се случва, може да видите най-доброто."

Той ентусиазирано продължи да разказва за своето творение, горд като нов баща с подскачащо бебе за пляскане, което да покаже на всичките си приятели в мелницата - мелницата за шамари. Напълно забрави да спомене, че тези големи заплати са по усмотрение, а не са нещо обичайно. В интерес на истината хонорара на начално ниво е само 2 хил. долара за участие и 2 хил. долара за победа, както разкри в социалните мрежи ветеранът от UFC Ерик Спийкли.

"Това е, което правим, ние вземаме тези шибани спортове, които хората не осъзнават, че имат огромен потенциал в световен мащаб - и това нещо е голямо по целия шибан свят. Голямо, голямо, голямо. Цифрите, които привлича, и феновете в социалните мрежи, които привлича... Тази година ще получим разрешения в още пет или шест щата, а тази година ще направя и едно събитие извън страната.

Така че, когато направим това извън страната, ще мога да доведа всички тези момчета от Русия и други страни, на които не е позволено да идват в Съединените щати в момента, и ще организираме огромно  събитие. Но всичко това е нещо, което все още не съм обявил."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес