Зареждане

Пейдж ВанЗант идва в България с BKFC ?

Пейдж ВанЗант идва в България с BKFC ?
Публикувано на: Май 21, 2023 в 05:00 ч
Американската организацията по бокс с голи ръце Bare Knuckle Figting Championship (BKFC) планира да направи галавечер през септември в България.

Вижте още - Историческо! BKFC със събитие в България на 2-ри септември!

Това споделихме с вас в края на март тази година. За момента единственото ясно е датата - 2-ри септември. Тя бе официално обявена вече няколко пъти от президентът на BKFC, Дейвид Фелдман. Точно тогава иска да се бие Пейдж ВанЗант, която ще си даде още един шанс в битките с голи ръце.

ВанЗант трябваше да направи завръщане на ринга миналото лято, когато промоцията направи своя дебют в Лондон. Тя трябваше да се изправи срещу Чариса Сигала, но двубоят внезапно беше прекратен от картата без обяснение. PVZ остана ядосана, разкривайки, че няма нищо общо с оттеглянето на срещата.

Говореше се, че мачът ще бъде пренасрочен за октомври 2022 г., но той така и не се осъществи. Що се отнася до това кога Пейдж ВанЗант би могла да се завърне, Фелдман предложи септември, когато се очаква BKFC да направи следващото им голямо събитие.

Дейвид също така разкри, че се надява да види бившата състезателка на UFC Фелис Хериг да направи своя дългоочакван дебют в BKFC на същата карта, вероятно срещу ВанЗант. Ако всичко върви по план, тогава ще видим ВанЗант в България през септември.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес