Зареждане

Уитакър: Перейра ще бие Хил, ако оцелее след 1-вия рунд

Уитакър: Перейра ще бие Хил, ако оцелее след 1-вия рунд
Публикувано на: Април 11, 2024 в 07:34 ч
В следващата битка за титлата в полутежка категория Алекс Перейра ще се изправи срещу Джамал Хил. Робърт Уитакър, бивш шампион на UFC, смята, че е трудно да се посочи ясно фаворитът на тази битка, но ако битката продължи повече от един рунд, той е склонен да заложи на Алекс Перейра.

По време на събитието UFC 295, което се проведе на 11 ноември 2023 г. в Ню Йорк, Алекс Перейра победи Иржи Прохазка и спечели шампионската титла в полутежка категория. Сега Перейра ще се бие с Хил на UFC 300, което ще се проведе този уикенд в Лас Вегас.

Преди предстоящата битка Робърт Уитакър каза в програмата на MMArcade:

"Алекс е по-техничен състезател, но е бил удрян от по-малко технични бойци, както се видя в битката с Прохазка. Според мен Прохазка наруши ритъма на Перейра в тази битка, но Алекс спечели, защото има богат опит в ударните спортове. 

Той знае как да оцелява в такива ситуации, защото е имал много битки в изправено положение зад гърба си. Джамал Хил обаче внася допълнителен елемент в битката, защото има сериозна ударна сила. Той се бие по специфичен начин и вече е победил много бойци. 

Ако тази битка премине отвъд първия рунд, съм склонен да избера Перейра за победител, но ще видим.", сподели Уитакър.

Вие каква прогноза давате ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес