Зареждане

Сонен към Коста и Уитакър: Бъдете възможно най-активни в клетката

Сонен към Коста и Уитакър: Бъдете възможно най-активни в клетката
Публикувано на: Февруари 23, 2024 в 11:00 ч
Чеъл Сонен даде съвет на Робърт Уитакър и Пауло Коста, които се биха в подглавната битка на UFC 298 в Калифорния. Според него двамата бойци не трябва да се колебаят да се върнат в октагона. Те трябва да се бият възможно най-често в името на кариерата си.

На UFC 298 Робърт Уитакър и Пауло Коста подариха на феновете красиво зрелище и ММА пир на най-високо ниво. Уитакър спечели битката по точки, въпреки че Коста беше най-близо до довършването на съперника си след хай кик със завъртане преди края на първия рунд.

И Уитакър, и Коста обаче не впечатляват с нивото на активност в октагона. Сонен вярва, че това трябва да се промени.

"Робърт Уитакър е един от най-автентичните бойци в историята. Той със сигурност е в Залата на славата. Когато гледам текущата ситуация на Уитакър, то аз мисля, че е подобна на тази на Пауло Коста. Казано направо, без повече прекъсвания. Без годишни почивки. Край на говоренето заради самото говорене. Сложете край на безплодните срещи и край на празните мисли. Трябва да се биете.

Трябва да влезете в играта, да подпишете договора. Трябва да се върнете към тренировките и да дадете възможно най-много битки. В случая с кариерата на Робърт има само едно нещо, което стои на пътя. Това е следващия му опонент. Кой ще бъде той ? Е, първо, трябва да сме сигурни, че той иска да бъде активен. Трябва да сме сигурни, че иска да се бие 3 пъти в годината. Същото важи и за Пауло Коста.", каза Сонен.

Ще успеят ли Коста и Уитакър да стигнат отново до шанс за титлата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес