Зареждане

Изненадващо: Треньорът на Махачев с комплименти към Макгрегър

Изненадващо: Треньорът на Махачев с комплименти към Макгрегър
Публикувано на: Октомври 26, 2022 в 00:00 ч
Треньорът на Ислам Махачев, Хавиер Мендес похвали Конър Макгрегър, въпреки че ирландецът не спира да обижда новия шампион.

Миналата събота вечер на UFC 280, Ислам Махачев стана най-добрият в лека категория, след като победи Чарлз Оливейра, за да спечели титлата на UFC.

Това е момент, за който мнозина вярваха, че дагестанецът чакал много време и сега той заслужено седи на върха на дивизията.

Има един човек обаче, който често се е изтъквал за най-добрия от най-добрите - Конър Макгрегър.

Вижте също: Конър Макгрегър: Малки кърлежи държат титлите ми!

Бившият шампион никога не е бил скромен в приказките си, когато злословеше срещу Хабиб Нурмагомедов и семейството му, дори след като Хабиб успя да го победи на UFC 229.

След победата на Махачев над Оливейра, „Notorious“ избра да атакува отново Ислам в социалните мрежи, като добави, че притежава всичко необходимо, за да го победи.

Хавиер Мендес изненадващо обаче отправи комплименти към Конър.

„Той има уменията да победи всеки, но ще го направи ли? Кога за последен път имаше цял бой, при който се би както трябва? Той е огромно име, така че всеки, който се бие с него, печели огромна сума пари. Очевидно всеки би се захванал с него, защото е доказано, че е победим. Не е доказал, че е неуязвим."


Мендес отбеляза, че не го е грижа особено за Конър, но признава какво той носи за спорта.

„Иска ми се той да може просто да бъде боец, когото всички поне да уважават и харесват, а не да всява омраза в хората и феновете да мислят, че това е страхотно. Просто ми се иска да го раздава по-чисто. Човекът е страхотен боец, няма нужда да прави циркове. Тогава щеше да спечеи уважението ми.

Всеки може да се промени, така че ако се е променил, определено мога да простя и да забравя. Но докато продължава да прави това, което прави, няма да го уважавам и няма да го харесвам."

Никой не знае кога Конър Макгрегър ще се завърне в Октагона, въпреки че ако се вярва на Дана Уайт, това няма да стане преди да прекара шест месеца в групата за тестване за допинг на бойци от USADA.

Когато се завърне, настоящата му физика предполага, че ще той ще се ориентира към полусредна, а не към лека категория.

Ето пълното видео, в което Мендез споделя не само впечатленията си за Макгрегър, но и размислите относно победата на Махачев в UFC 280 и следващата битка на шампиона:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес