Зареждане

Хавиер Мендес: Хабиб няма да се завърне в ММА

Хавиер Мендес: Хабиб няма да се завърне в ММА
Публикувано на: Януари 15, 2024 в 03:00 ч
Преди няколко дни Хавиер Мендес запали социалните мрежи с намек, че Хабиб Нурмагомедов ще се завърне в ММА. 

Сега бившият треньор на Хабиб развенчава слуховете за завръщане на дагестанеца в UFC. В бойните спортове е често срещано някой да каже нещо, което да набере популярност, а след това да го опровергава. Такъв е случая и с Мендес, който сега говори, че Хабиб никога няма да се бие. 

Нурмагомедов се сбогува с UFC след победа срещу Джъстин Гейджи на UFC 254 през 2020 година. Преждевременното му пенсиониране беше предизвикано от сърцераздирателната загуба на баща му, Абдулманап Нурмагомедов.

Чеъл Сонен започна да говори, че Хабиб може да се бие в UFC 300 през април срещу Леон Едуардс. Всичко това са неоснователни твърдения, които Мендес реши да опровергава. Ето какво каза Мендес за Хабиб и завръщането, което няма да се случи:

„Спрете всички тези глупости относно завръщането на Хабиб и тренировките му. Не се е случвало такова нещо. Не обсъждаме тренировки. Не сме го правили. Нурмагомедов все още е отдаден на това, което каза. 

Той е посветил времето си на семейството. Хабиб не работи със своите съотборници. Той никога няма да се бие. Доколкото знам, никога не е говорено за това. Не сме говорили нищо за битка. 

Тренираме заедно, всъщност, но правим кардио. Спрете с кликбейта.", сподели Мендес.

Реално Мендес има вина за тези слухове, защото всичко тръгна от него. Той каза, че Хабиб е започнaл да тренира с него. Двамата тренирали заедно само тогава, когато Хабиб се готви за битка. Той обаче обеща на майка си, че няма да се бие и едва ли ще наруши обещанието.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес