Зареждане

Caged Steel 35 в България! Обявена е първата среща

Caged Steel 35 в България! Обявена е първата среща
Публикувано на: Април 2, 2024 в 08:11 ч
Английската ММА верига Caged Steel идва в България на 18-ти май и вече е обявена една от битките, които зрителите ще могат да гледат на живо в столичната зала "Христо Ботев".

Събитието ще включва 12 двубоя по професионален ММА, кикбокс и атрактивния правилник cage boxing (бокс с ММА ръкавици).


В една от ММА срещите ще видим отново боец, който очаквахме в клетката дълго време.

Атрактивният бургазлия Руси Хаджиев си спечели фенове, след като преди година буквално прегази на всички нива бразилеца Франциско Кориско в MMA Bushido 88. 3-кратният шампион по кудо и 4-кратен златен медалист по бразилско жиу-жицу отново ще зарадва зрителите с атрактивния си стил на водене на битка, като този път срещу него застава доста опитен боец.

В клетката срещу българина ще застане Оскар Буникас от Германия. Боецът има опит в аматьорския ММА, но премина успешно в професионалния с победа в Super League MMA 3. Той също като Руси има опит в бразилското жиу-жицу, но най-опасната му страна е мауйтай с много битки в Тайланд.

Това е двубой, в който вероятно ще видим ММА правилника в целия му блясък, тъй като двамата са изключително атрактивни и динамични бойци с умения както на земя, така и в стойка.

Това е едва една среща от 12-те двубоя, които ще се проведат на 18-ти май в зала "Христо Ботев", а билетите ще бъдат пуснати тази седмица.

Очаквайте скоро и главните битки на вечерта, както и повече информация за събитието на промоцията Caged Steel, която идва в България по покана на Любомир Геджев и LG Sports & Entertainment.

Двама от най-добрите ММА бойци в България ще направят завръщането си в клетката на Caged Steel 35 - може ли да предположите кои са те?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес