Зареждане

Джейк Пол: Бия Майк Тайсън, а след това и Конър Макгрегър

Джейк Пол: Бия Майк Тайсън, а след това и Конър Макгрегър
Публикувано на: Април 20, 2024 в 09:00 ч
Времената се променят. Дните, когато Конър Макгрегър беше добър и уважаван боец, отдавна са отминали. Сега дори обикновен ютубър като Джейк Пол не вярва в него.

Джейк Пол говори за боксов мач с Макгрегър вече три години. Първоначално той му постави условието да победи Дъстин Порие, за да има смисъл битката им, а когато Конър не успя и в това, той накрая оттегли претенциите си. Сега обаче Джейк настоява, че известният ирландски боец очаква поражение, ако иска да се опита с него в бокса.

Макгрегър, въпреки дългото си отсъствие от битки, се счита за най-голямата звезда в бойните спортове днес. През юни Конър ще се завърне, за да се бие с Майкъл Чандлър в Лас Вегас. Това ще бъде предпоследна битка на Макгрегър от договора му с UFC. Пол от своя страна се готви за боксов мач с Майк Тайсън през юли в Тексас.

Джейк е готов да победи Тайсън, а след това и Макгрегър:

„Когато започнах този спорт, обещах на феновете, че ще стана световен шампион. Както можете да видите, извървях пътя си до битката с Майк Тайсън и ми е ясно, че ако го победя, което планирам да направя, ще бъда една крачка по-близо до постигането на целта си. Другото обещание, което дадох, е да победя Нейт Диас и Конър Макгрегър. Свалих Нейт, изпълних обещанието си там, но все още не знам за Конър.

Тези преговори не са толкова далеч, колкото си мислят мнозина, по-скоро се притеснявам за здравето му, защото, за разлика от мен, той отдавна не е в оптималната си форма. Конър днес живее само с името си. Това е просто битка за пари за мен, точно както аз съм битка за пари за него. 

Но познайте какво ще стане, ако се бием. Разбира се, че бих спечелил, в това няма съмнение. Конър не е толкова добър боксьор като мен. Но първо ще победя Тайсън и ако междувременно Макгрегър не получи щети от Чандлър, тогава можем да се бием.“, каза Пол.

Ще успее ли Тайсън да провали плановете на Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес