Зареждане

Алекс Перейра: Не съм се изправял срещу по-добър от Израел Адесаня

Алекс Перейра: Не съм се изправял срещу по-добър от Израел Адесаня
Публикувано на: Април 22, 2024 в 12:00 ч
Алекс Перейра не може да повярва колко много хора го подценяваха срещу Джамал Хил. Особено ако битката трябваше да се проведе в стойка, където той се чувстваше много уверен.

"PoAtan" влезе в първата си защита на титлата като фаворит, но лек фаворит. Коефициентите на хартия се движеха напред-назад от известно време, като мнозина вярваха, че ако Хил комбинира бойните си стилове, той ще успее да победи шампиона. В битката на UFC 300 Перейра нокаутира Хил и за пореден път смълча критиците си.

Алекс, може би малко неочаквано, похвали Израел Адесаня, който успя да го победи в ММА. Той и Израел вече са се срещали четири пъти в миналото (2 пъти в кикбокса и 2 пъти в ММА), като бразилският "PoАtan" спечели 3 пъти, a нигерийският "Stylebender" веднъж. Алекс реши да сравни Хил и Адесаня.

Ето какво е мнението на бразилеца:

„Не съм от хората, които затъват в глупости, но смятах, че това, което Хил правеше по време на нашия мач, е глупаво и детинско. И тогава, когато той започна да говори как ще ме унижи в клетката и няколко души му повярваха, си помислих, че определено няма да му позволя да спечели. Исках да го победя пред цялата арена. Уважавам Джамал като боец. 

Уважавам всеки, който се занимава с този спорт, но наистина ли някой си е помислил, че има уменията на Израел Адесаня, за да ме победи ? Разбира се, Джамал можеше да ме свали, защото в тази категория един удар и всичко свършва. Когато сравнявам Хил с Израел, той е класа по-надолу за мен. Израел е значително по-талантлив и го смятам за най-добрия противник, срещу когото съм се изправял някога.“, сподели Перейра.

Ще има ли трилогия между двамата в ММА ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес