Зареждане

Жозе Алдо зарадва бразилците с победа над Джонатан Мартинес

Жозе Алдо зарадва бразилците с победа над Джонатан Мартинес
Публикувано на: Май 5, 2024 в 06:34 ч
ММА легендата Жозе Алдо се завърна победоносно в ММА.

'Кралят на Рио' се изправи срещу Джонатан Мартинес в бой от категория петел. Битката им беше подглавна за събитието UFC 301, което се провежда в Рио де Жанейро, Бразилия. Това беше първа битка за Алдо от 2 години насам, но въпреки това той показа, че все още го може.

Алдо се представи много силно и не даде шанс на своя опонент. Първия рунд беше равностоен, като и двамата вкарваха лоу кикове и удари. Във втория Алдо вдигна оборотите и доминираше. Той надигра Мартинес в стойка и го принуди да потърси клинча. Джонатан не направи нищо в клинча и принуди рефера да ги раздели.

В края на рунда Мартинес изглеждаше добре, но Алдо беше по-активен и бърз от него. Жозе водеше по точки и Мартинес имаше нужда от приключване, за да спечели. В третия рунд Алдо се представи много силно. Той успя да разклати Мартинес с ляво кроше, но вместо да тръгне за нокаут, той пренесе битката на земята.

Алдо зае доминанта позиция и изкара така до последния сигнал за края на рунда. С това Жозе подпечата своята победа, която дойде с решение на съдиите - (30–27, 30–27, 30–27). С победата Алдо се връща към успехите в ММА и губи само от Мераб Двалишвили в последните си 5 битки за UFC.

Това беше последната битка от настоящия му договор с UFC. Алдо сподели, че ще преговаря с организацията и иска да се пробва за титлата. Джонатан от своя страна се раздели със серия от 6 поредни победи. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес