Зареждане

Макгрегър към Гарсия: Ще ти разбия главата с лакти

Макгрегър към Гарсия: Ще ти разбия главата с лакти
Публикувано на: Май 4, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър отправи предупреждение към Райън Гарсия.

"The Notorious" е бесен от това, че Гарсия се провали на допинг тест. В края на миналия месец Гарсия шокира Девин Хейни в Бруклин. Райън го прати на земята 3 пъти, след което го победи с решение. Това беше шок за феновете, но сега победата е опетнена заради провала на допинг теста.

Гарсия непрекъснато отрича каквото и да е нарушение на правилата и вярва, че ще накара много критици да млъкнат през следващите седмици. Към момента не е наложено наказание на Гарсия, нито е взето решение дали победата му над Хейни ще остане в сила или не.

Макгрегър е бесен и призова Гарсия да си оправя акъла или да се самоубива:

"Измами на кантара, а след това беше назобен. Това заслужа доживотно наказание. Тъжно е да се види, тъжно е да се каже. Райън Гарсия, не се доближавай до мен, ако някога се видим. Всъщност съм отвратен. Този остарин ми напомня за Шон О’Мали, който също беше на това. Не ми харесва това, ще ви разбия и двамата. Искате ли спаринг ? 

Ще ви запазя полети, за да направя спаринги с двамата. Нека да се сблъскаме с О’Мали и Гарсия, две малки остаринови глави. Ще ви яздя и двамата като щрауси. Ако аз бях бащата на Хейни, ти си мъртъв, независимо какво ще се случи. Какво, по дяволите, се е случило с теб, малък глупак ? 

Оправяй си акъла, че ще ти разбия главата с лакти. Браво на Хейни. Представянето му стана още по-героично. Гарсия, или си оправяй акъла, или се самоубий.", написа Макгрегър.

Прав ли е Макгрегър с тази остра критика ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес