Зареждане

Шон О'Мали е на две победи от боксов мач с Райън Гарсия

Шон О'Мали е на две победи от боксов мач с Райън Гарсия
Публикувано на: Април 24, 2024 в 10:59 ч
Шон О'Мали е убеден, че ще има масов боксов мач като този на Конър Макгрегър, и казва, че той ще бъде срещу Райън Гарсия.

О'Мали и Гарсия проявиха интерес към потенциалния мач, а интригата само се увеличи, след като Гарсия постигна победа над Девин Хейни през уикенда.

"Казаха ми: можеш да направиш боксов двубой, на 100 процента, ако това ни донесе достатъчно пари", заяви Шон О'Мали в подкаста си TimboSugarShow. "Така че опцията е налице, просто трябва да можем да изкараме достатъчно пари. Но Райън, който е изрод, се нуждае от голяма звезда срещу себе си, за да направи бой като този между Флойд и Конър".

Въпреки че Шон О'Мали иска битката да се случи, той казва, че все още се нуждае от още два боя и победа, за да я получи и да я направи много по-голяма.

 
"Все още не съм стигнал дотам", каза О'Мали. "Все още трябва да стана по-голям. Още две атрактивни представяния и тогава ще говорим за това, че ще мога да правя каквото искам."

Шон О'Мали се чуди как ще бъде психически Райън Гарсия след тази победа

В навечерието на боксовия мач на Райън Гарсия срещу Девин Хейни много фенове се притесняваха за психическото му състояние.

След като Гарсия спечели обаче, той казва, че се е правил на луд нарочно, за да накара хората да мислят, че не е толкова добър, колкото е. Но О'Мали признава, че има известни притеснения относно Гарсия след голямата победа и как той може да се справи със себе си.

"Мисля, че той е толкова луд, че е и толкова добър", каза О'Мали. "Вероятно е тренирал усилено. Някои хора имат различни гени. Аз не бих могъл да го направя. ... Той ще спечели парите си. Нека видим докъде ще стигне през следващите две седмици. Да спечелиш такъв голям бой, да изкараш толкова много пари, да имаш тези хора около себе си, нека видим къде ще е психически след две седмици."

Засега О'Мали е съсредоточен само върху кариерата си в ММА, но знае, че ще се изправи срещу Гарсия в бокса, преди кариерите им да приключат.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес