Зареждане

Райън Гарсия е мега трол: Правих се на луд - всичко бе планирано месеци по-рано

Райън Гарсия е мега трол: Правих се на луд - всичко бе планирано месеци по-рано
Публикувано на: Април 24, 2024 в 12:50 ч
В продължение на месеци Райън Гарсия убеждаваше всички, че е изпаднал в психически срив в социалните медии. Сега той твърди, че всичко това е било игра, за да заблуди феновете, анализаторите и най-вече съперника си.

По време на неотдавнашно интервю за PBD Podcast с Патрик Бет-Дейвид Гарсия разкри, че е започнал да крои плана още преди месеци. След като е пуснал кукичката в социалните мрежи, не е имало връщане назад.

"Имаме го предварително записано на видео, преди месеци", каза Гарсия. "Какво съм казал, че ще се случи? Казах: "Ще се уверя, че всички си мислят, че ще полудея. Ще направя това, ще направя онова. Гледайте, всичко е документирано. Планирах го със седмици и месеци назад.

Честно казано, не знам какво ме накара да стигна до тази идея. Един ден просто реших, че трябва да се заема с всичко и да се посветя на плана, който имах. И нямаше да отстъпя пред никого. Действах като спорадичен. Чиста лудост. Лицето ми, тикове с носа, а след това казвах: "Това е просто тик". Направих корекции, но това, което беше истинско, е, че понякога пиех малко по време на лагера. Защото обичам да пия."


Райън Гарсия заблуждава букмейкърите и печели 12 милиона долара

През последните няколко седмици Гарсия публикува различни видеоклипове в интернет, в които твърди, че е бил държан против волята си, експлоатиран и дори убит. Това беше толкова убедително, че Атлетическата комисия на щата Невада поиска да бъде направена оценка на психичното здраве на " King Ryan" преди двубоя му с шампиона на WBC Девин Хейни.

"...То се разплиташе от само себе си", казва Гарсия. "Ако трябва да съм съвсем честен, - това не бяха толкова мои идеи, а по-скоро просто мъдрост, идваща от Бога. И след това просто правех корекции в процеса на работа. Имах силни пориви. Като знаци от Светия дух да направя това, да направя онова.

И тогава Бог винаги изчистваше всичко, което правех. Чувствах се така, сякаш от едната страна беше врагът, който ме подтикваше да правя определени неща, а от другата страна беше Бог и просто, без значение какво се случваше, Бог винаги го оправяше."

Изстъпленията на Гарсия оказаха значително влияние и върху линиите за залагане за двубоя му с Хейни. В началото на двубоя боксьорът от Лос Аламитос, Калифорния, е бил с огромно изоставане, което е накарало Гарсия да заложи на себе си 2 милиона долара, за да спечели двубоя. При коефициент +600 Гарсия е спечелил 12 милиона долара.

Общо взето, Гарсия е спечелил около 50 милиона долара за победата си.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес